Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Днес „Парка на чудесата“ отваря врати

Днес „Парка на чудесата“ отваря врати

Аз детето | 2019-04-19

Днес „Парка на чудесата“ отваря врати

Дойде време дългоочакваната анимация на Парамаунт Анимейшънс да завладее киносалоните и у нас. „Парка на чудесата“ отваря врати и приветства всички ни да избягаме от еднообразието и да се изгубим в необятния свят на въображението заедно с малката креативна мечтателка Джун, нейните невероятни приятели от парка и всички останали забавни и причудливи образи във филма. Джун и нейната майка са озвучавани от прекрасните Михаела Филева и Радина Кърджилова, а режисьор на дублажа е Чавдар Монов.

Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. Един ден тя открива едно изключително необикновено място, скрито дълбоко в гората – невероятен увеселителен парк, наречен „Парка на чудесата“. Джун с изненада разбира, че той идва не откъде да е, а от собственото ѝ въображение и отново заради отказа ѝ да вярва в него – той е напълно опустял и изоставен. Приключенията започват и малката мечтателка заедно с говорещите животни, които го обитават, ще се впуснат в многобройни изпитания, за да съживят това удивително място и да го превърнат в приказния парк, който винаги е бил.

„Парка на чудесата“ ще ни припомни колко важно е да пазим детското в себе си, да се водим от вярата в доброто и да мечтаем, защото чудесата се сбъдват.

Приключението може да започне. „Парка на чудесата“ отвори врати в кината на 2D, 3D и 4DX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град