зоокът

Начало | зоокът | Домашни любимци срещу коледни елхи – вечната битка, която ни превръща в креативни гении

Домашни любимци срещу коледни елхи – вечната битка, която ни превръща в креативни гении

Аз детето | 2022-12-15

Домашни любимци срещу коледни елхи – вечната битка, която ни превръща в креативни гении

Каква би била Коледа без любимото украсено вечнозелено дърво? Без него къде Дядо Коледа би оставил подаръците си? Поддържането на коледната елха цяла и здрава, докато подаръците дойдат, е лесна задача, ако живеете в домакинство без домашни любимци, но ако сте собственик на своенравна котка на име Мистър Митенс или енергично куче на име Скруфи, това може да стане мисия невъзможна.

От ваша гледна точка коледното дърво е почти свещено – прекарали сте поне няколко часа в търсене на перфектните играчки из кашоните, след това още няколко да го украсявате и още няколко да се възхищавате на крайния резултат. От гледна точка на вашите домашни любимци, току-що сте създали фантастично дърво за надраскване, зона за тренировки с висок скок или ново нещо за игра и похапване, в зависимост от дадения вкус на животинчето. Каквото и точно да е, следващата стъпка несъмнено ще е унищожено коледно дърво, което лежи на пода със счупени декорации пръснати навсякъде, като виновникът за всичко е забавната котка, отмъщавайки ви, че сте го кръстили Мистър Ръкавици (Мистър Митенс). Добрата новина е, че с няколко забавни и креативни идеи от нашия фотопоглед вече не е необходимо да избирате между това да имате домашен любимец или да имате страхотна коледна елха.

Сега тук кликнете и се позабавлявайте с това какви невероятни идеи за предпазване на коледни елхи измислят собствениците на домашни любимци. А и кой знае, може някоя от тях да ви свърши работа и да успеете да направите и вашето коледно дръвче устойчиво на котки и кучета!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град