Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Финалният магичен трейлър на „Замръзналото кралство 2“ открехва още малко вратата към историята

Финалният магичен трейлър на „Замръзналото кралство 2“ открехва още малко вратата към историята

Аз детето | 2019-10-29

Финалният магичен трейлър на „Замръзналото кралство 2“ открехва още малко вратата към историята

Само след по-малко от месец, на 22 ноември, превърналите се в любимци на милиони Елза, Анна, Кристоф, Свен и разбира се... Олаф, правят своето дългоочаквано завръщане и се отправят на пътешествието на живота си в „Замръзналото кралство 2“. Омагьосани земи, мистични същества, куп опасности и препятствия няма да спрат любимите герои да открият това, което търсят – ключа към миналото и тайнствените магични способности на Елза.

След като в края на превърналия се в световен феномен „Замръзналото кралство“ двете сестри Елза и Анна най-накрая успяха да вдигнат проклятието над Арендел, всички заживяват в хармония. Или поне така изглежда. Един ден Елза започва да чува мистериозен повик и не след дълго кралството се изправя пред най-голямата опасност досега. Единствената, която може да възстанови нарушеното равновесие в дома им и да спаси Арендел, е Елза, затова тя предприема опасно пътешествие в неизвестното. Но тя не е сама. Анна, Кристоф, Олаф и Свен, твърдо решени никога да не я изоставят, тръгват по нейните стъпки, готови да се справят с всичко, което предстои.

Кой призовава Елза, откъде произлизат силите ѝ, и ще могат ли тя и верните ѝ приятели и този път да спасят Арендел, ще разберем в края на ноември, а междувременно новият трейлър ни разкрива още една част от многото опасности и новите магични герои – някои страховити, други дружелюбни, които дебнат нашите приятели зад всеки ъгъл.

Ролите на български отново озвучават Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра и други.

А седмица преди премиерата на филма – на 15 ноември, Анимато Мюзик/Universal Music Group ще зарадват всички почитатели на историята с официалния дебют на саундтрака към „Замръзналото кралство 2“. Музиката на Кристен Андерсън-Лопес, Робърт Лопес и Кристоф Бек е неразривна част от ДНК-то на филма. Тя е отражение на израстването на героите и на развитието на тяхната история – едновременно забавна и емоционална, лична и мощна, интимна и епична. Албумът ще бъде наличен на физически носител и в България.

Време е отново да посетим кралство Арендел, но трябва да бъдем готови за силата на магията, която ще ни завърти в още по-безпощадна вихрушка със „Замръзналото кралство 2“. Само в кината от 22 ноември на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град