Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Извикайте вълшебната дума и станете истински супергерой с „Шазам“

Извикайте вълшебната дума и станете истински супергерой с „Шазам“

Аз детето | 2019-04-05

Извикайте вълшебната дума и станете истински супергерой с „Шазам“

Знаете ли коя е вълшебната думичка? През април тя не е нито „моля“, нито „благодаря“ (макар че е хубаво да се научим да ги използваме по-често). Вълшебната думичка е „Шазам“. Извикайте я силно и се пригответе да пораснете с поне един метър, да имате червена пелерина и няколко нови суперсили за които дори и няма да подозирате. Да, това най-вероятно ще стане само на големия кино екран, но пак си струва. „Шазам“ е най-новото попълнение от супергерои на DC. Той наистина не е чак толкова добър колкото Батман, Супермен или Жената чудо, но пък е много по-забавен и много по-интересен от тях. Казваме ви не сте виждали никога друг като Шазам!

Чудите се защо ли? Много просто – той е точно като вас, просто едно дете. Може да изглежда като голям мъжага, но всъщност е само на 15 години. Историята започва с Били Батсън, който е сменил повече от 20 приемни семейства само за няколко години. И причината за това изобщо не е в лошото му поведение. Напротив – Били има златно сърце, но просто иска да намери истинската си майка. Това е и причината постоянно да бяга от осиновителите си. Един ден обаче вместо да намери биологичния си родител – попада на нещо много по-странно. Както обикновено, Били се вози в метрото. В следващия момент обаче хората около него изчезват, мотрисата започва да се движи много по-бързо от обичайното, стъклата ѝ се заледяват, а в момента, в който всичко спира и вратите ѝ се отварят, детето се озовава в тайнствена пещера. Воден от любопитство, присъщо на всяко хлапе, той тръгва из пещерата и се озовава пред магьосник на име Шазам. При това магьосникът изобщо не е попаднал на Били случайно, той го е избрал много внимателно и е решил да предаде могъщата си магия точно на него. Защо ли? Защото момчето има добро сърце!

Единственото, което Били трябва да направи, е да каже „Шазам“, за да се превърне в зрял супергерой. Това обаче, че изведнъж Били има брада, мускули и е висок, не означава, че все още не е дете. Виждали ли сте някога някой мускулест мъжага да пие сок и да се вълнува от новата компютърна игра! Представяте ли си как Батман подскача наоколо, защото е открил, че може да лети или как Супермен се тъпче с чипс! Не, нали? Шазам обаче го прави, защото той е просто едно 15 годишно момче. Разбира се освен да се забавлява с новите си сили Шазам ще трябва и да се изправи срещу опасен злодей. Какво обаче точно ще направи ще разберем на големия екран. Филмът вече е по кината и нямаме търпение да го гледаме!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град