Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Побързайте, за да ги вземете – игри и приложения за безплатно изтегляне в Google Play за няколко дни

Побързайте, за да ги вземете – игри и приложения за безплатно изтегляне в Google Play за няколко дни

Аз детето | 2021-01-20

Побързайте, за да ги вземете – игри и приложения за безплатно изтегляне в Google Play за няколко дни

Имало ли е моменти да разглеждате през смартфона си ей така без да търсите нищо конкретно в Google Play и изведнъж някоя игра или пък полезно приложение за дълъг живот на батерията да ви хване окото? Естествено, всички сме го правили и точно си мислиш „Защо пък да не го пробвам?“ и виждаш, че трябва да платиш за него! Но пък не искаш да плащаш за нещо за което не си сигурен. Е, ще ви изненадаме, като ви кажем, че се случва от Google да пускат и някои игри и приложения за безплатно изтегляне понякога. Ето например в следващите пет дни какво можете да си инсталирате. И побързайте, докато не е станало платено отново!

Приложения

CPU Identifier Pro – Това е инструмент за проверка на автентичността на телефона, дали телефонът ви е истински или фалшив продукт. Той показва подробна информация за процесора и хардуерните компоненти на устройство с Android. Той открива централния процесор, RAM, чипсет на дънната платка и други хардуерни функции на вашия Android смартфон и представя информацията по лесен начин.

All Currency Converter Pro - Money Exchange Rates - Конвертор на валути за над 170+ валути с офлайн режим Обменни курсове в реално време. Сега използвайте All Currency Converter на вашия роден език. Приложението поддържа повече от 55+ езика.

CPUz Pro - Открива процесора, RAM, чипсет на дънната платка и други хардуерни функции на вашия Android смартфон и представя информацията в опростен изглед.

Note Recognition - Convert Music into Sheet Music - Приложение за откриване на бележки и скорост на аудио, което превръща музиката във видими ноти. Помага да научите нови песни, като показва предложения за музикални ноти за записаното аудио и ви предоставя функционалност за промяна на скоростта на звука и забавяне на записаната музика („аудио бавно движение“). Той е идеален за музиканти, които искат да записват свои песни или които искат да научат нови песни и не знаят как да ги свирят.

Pichype Pro



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град