Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | През март 2020 ще вървим смело „Напред“ към нови вълшебни приключения

През март 2020 ще вървим смело „Напред“ към нови вълшебни приключения

Аз детето | 2019-10-11

През март 2020 ще вървим смело „Напред“ към нови вълшебни приключения

Дисни и Пиксар не спират да ни изненадват с все по-шантави сюжети и разкриване на светове, които дори най-развинтената фантазия не може да сътвори! „Напред“ е изключително цветната и иновативна продукция, с която създателите на „Университет на таласъми“ са решили буквално да ни потопят в една нова реалност, в която кентаврите боядисват стени, малки, симпатични динозаври поддържат зелените ливади пред всеки дом, а така обожаваните в наши дни еднорози са тези неприятни същества, които ровят по кофите.

В новия трейлър на „Напред“ ставаме свидетели на бурната младост на главните герои – братя елфи, които са готови да изпитат характера и волята си до краен предел. И двамата вече са навършили 16 години и е време да получат безценен подарък, завещан от баща им – жезъл с изключителни магически сили, с който биха могли да го върнат към живота. Ще разполагат обаче само с 24 часа, за да предприемат пътуването на живота си и да разкрият истина, която се крие в необикновения дар. Дали ще се сбъдне мечтата им поне за малко, поне за последно, да видят пак обичания си баща и какво ще се случи в най-ексцентричната реалност, която сте виждали? Ще разберем през март 2020 в кината на 2D и 3D.

Кината ще бъдат обсебени от магически създания и непредсказуеми случки, а дотогава тръпнем в очакване и продължаваме „Напред“ към 6 март 2020!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град