Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Принцесите на Дисни продължават да владеят света – и Мулан се сдоби с нов филм и първи трейлър

Принцесите на Дисни продължават да владеят света – и Мулан се сдоби с нов филм и първи трейлър

Аз детето | 2019-07-10

Принцесите на Дисни продължават да владеят света – и Мулан се сдоби с нов филм и първи трейлър

През 1998 година на бял свят излиза Мулан – едно от най-ярките произведения в репертоара на доайените в анимационния свят Дисни. Историята, базирана на древнокитайската поема „Баладата за Мулан“, се завръща през 2020 година за нов живот със съвсем нова енергия и една великолепна игрална версия.

Сюжетът на филма разказва за императора на Китай, който издава указ, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в армията, за да защитава страната от нашествията на севера. Тогава Хуа Мулан, най-голямата дъщеря на уважаван войн, предприема стъпки, за да заеме мястото на болния си баща. И така, още от първите кадри на Мулан ни превзема автентичната атмосфера на величествения Китай. Традиционно облекло, приказни градини, царствен дух и непренебрежими семейни закони посрещат задаващото се размирно време.

Маскирана като мъж на име Хуа Джун, Мулан изучава всяка част от пътя на истинските войни и впряга цялата си вътрешна сила, за да развие потенциала си. Тя отказва да бъде просто една съвършена част от неизменните семейни и дори национални традиции, приемайки брак, предварително уговорен от баща ѝ. И решава да се бие наравно с мъжете в родината си. След изключително тежка подготовка по бойни изкуства, тренировка на духа и уменията, смелото момиче ще трябва да защити дръзкото решение, което взима, а именно – да се превъплъти в мъжки образ и да го защитава докрай.

Това епично пътешествие ще превърне Мулан в легендарен войн и ще ѝ спечели уважението на цялата нация и гордостта на баща ѝ. Но пътят няма да е лек. А шеметното приключение, в което ще се впуснем, обещава да бъде наистина неповторимо.

Ще се справи ли Мулан с дълга към родината, ще разберем на 27 март 2020 г. в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град