Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Виктор и Валентино“ ви канят на свръхестествени митологични приключения от малкия екран

„Виктор и Валентино“ ви канят на свръхестествени митологични приключения от малкия екран

Аз детето | 2019-10-22

„Виктор и Валентино“ ви канят на свръхестествени митологични приключения от малкия екран

Свръхестественото приключенско предаване – „Виктор и Валентино“ ще направи своя дебют на 28 октомври от 16:45 по Cartoon Network. То е създадено от Диего Молано и проследява историята на двама полубратя, които успяват да намерят общ език и да се сближат, докато изследват Монте Макабре – малък и мистериозен град, където оживяват митовете и легендите от мезоамериканския фолклор.

Поредицата е вдъхновена от интереса на Молано към митологията и ловко комбинира автентични истории и най-колоритни герои. Тя проследява лятото на буйния Виктор и по-предпазливия Валентино при Баба Чата. Там те бързо осъзнават, че в градчето има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Феновете ще могат да проследят пакостливото дуо, докато те откриват свръхестествени създания и странни същества от забравения фолклор, както и места съществуващи само в митовете.

Отвъд забавните истории за двамата братя и техните верни приятели, всеки от тези епизоди потопява зрителите в тази митология, която рядко се изследва в рамките на модерната култура. По време на сериите Виктор и Валентино се натъкват на фантастични същества – като Уеуекойотл, пакостлив бог-койот от митологията на ацтеките; Лечуза от мексиканския фолклор; и разбира се легендарната Чупакабра. Този подход отваря изцяло нов път на разказването на истории. Той също така приветства зрителите да се насладят и опознаят мезоамериканските митове, като представя тези очарователни разкази пред публика, която иначе може би никога не би ги изживяла.

Молано е обявен за „аниматор, който трябва да се наблюдава“ от Varienty през 2018. А предишните му проекти включват „Реактивните момичета“, продукцията на Adult swim – Black dynamite, Superjail! и China, IL.

Детската поредица „Виктор и Валентино“ е продуцирана от Cartoon Network Studios и е разработена чрез програмата им за развиване на млади таланти, известна с откриването и подпомагането на редица от тях.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град